Τσιροσαλάτα καπνιστή

σε ηλιέλαιο

Δεν ανήκει τυχαία στους πέντε κορυφαίους ουζομεζέδες. Καπνιστά φιλέτα από σκουμπρί, μαριναρισμένα σε ξύδι συνθέτουν τον απόλυτο μεζέ για τα τραπέζια σας. Διατηρείται σε ηλιέλαιο εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, έτοιμο για σερβίρισμα.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Τσιροσαλάτα καπνιστή 150g
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Προσθέστε ελαιόλαδο, λίγο ξίδι και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε

Στραγγισμένο βάρος 90g

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : σκουμπρί φιλέτο, ηλιέλαιο, ξύδι, αλάτι , φυσικός καπνός

Αλλεργιογόνα: ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Mackerel

Σκουμπρί

(επιστημονική ονομασία: Scomber Scombrus)

Είναι πελαγικό ψάρι και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κολιό. To σκουμπρί είναι ψάρι που ζει στο βυθό, χωρίς να κινείται ή να τρέφεται, ενώ την άνοιξη ανεβαίνει στην επιφάνεια και πιο κοντά στην ακτή για να τραφεί. Τα ψάρια που αλιεύονται την άνοιξη είναι αδύνατα και η επεξεργασία τους μας δίνει τον λεγόμενο «τσίρο», ενώ παχύτερα ψάρια είναι αυτά που αλιεύονται το φθινόπωρο.

Δειτε και αυτα

Ρέγγα φιλέτο καπνιστό

Σκουμπρί φέτα

Ρέγγα Χρυσοκαπνιστή