Σκουμπρί Φιλέτο Καπνιστό

Ολόκληρο σκουμπρί που καπνίζεται σε ξύλο οξιάς με προσοχή και μελέτη για να αναδειχθεί όλη η γεύση και η ωριμότητα του ψαριού. Είναι το απαραίτητο συνοδευτικό για τα όσπρια σας και αγαπημένος μεζές για το τσίπουρο ή το ούζο.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό vacuum
  • Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό vacuum με μπούκοβο
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίξτε τη συσκευασία και ψήστε ελαφρά, φιλετάρετε το σκουμπρί, προσθέστε ελαιόλαδο και λεμόνι και συνοδεύστε τα όσπρια και τις σαλάτες σας

Διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά

Συστατικά : σκουμπρί, αλάτι, φυσικός καπνός

Αλλεργιογόνα: ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Mackerel

Σκουμπρί

(επιστημονική ονομασία: Scomber Scombrus)

Είναι πελαγικό ψάρι και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κολιό. To σκουμπρί είναι ψάρι που ζει στο βυθό, χωρίς να κινείται ή να τρέφεται, ενώ την άνοιξη ανεβαίνει στην επιφάνεια και πιο κοντά στην ακτή για να τραφεί. Τα ψάρια που αλιεύονται την άνοιξη είναι αδύνατα και η επεξεργασία τους μας δίνει τον λεγόμενο «τσίρο», ενώ παχύτερα ψάρια είναι αυτά που αλιεύονται το φθινόπωρο.

Δειτε και αυτα

Σκουμπρί φιλέτο καπνιστό

Αντσούγιες

Σκουμπρί φέτα