Σαρδέλες ακέφαλες

Το νόστιμο αυτό ψάρι μαζί με την αντσούγια αποτελούν το ελληνικό σούσι αλλά έχει ωριμάσει και «ψηθεί» στο αλάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι φτάνει στο τραπέζι σας για να προσθέσει έντονη γεύση και να συνοδεύσει τα όσπρια και τις σαλάτες σας.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Σαρδέλες ακέφαλες 5.5kg
  • Σαρδέλες ακέφαλες 2.5kg
  • Σαρδέλες ακέφαλες 1.1kg
  • Σαρδέλες ακέφαλες 500g
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίγετε τη συσκευασία και ξεπλένετε τα ψάρια ελαφρώς με κρύο νερό. Αφού τα φιλετάρετε και αφαιρέσετε τα κόκκαλα, σερβίρετε κατά προτίμηση με ξύδι και ελαιόλαδο.

*Μπορείτε να σερβίρετε και χωρίς φιλετάρισμα.

Διατηρείται στο ψυγείο.

Συστατικά

Συστατικά : σαρδέλες ακέφαλες, αλάτι, νερό

Αλλεργιογόνα: ψάρι

Sardine

Σαρδέλα

(επιστημονική ονομασία: Sardina Pilchardus)

Σαρδέλα η πολύτιμη! Είναι οικονομικό και «ταπεινό» ψάρι ωστόσο βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη των 10 ψαριών με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά οξέα. Η σαρδέλα περιέχει σημαντικό ποσοστό πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας και είναι το πρώτο ψάρι που μπήκε σε κονσέρβα.

Δειτε και αυτα

Γαύρος Μαρινάτος

Ουζομεζές καπνιστός

Τονολακέρδα φιλέτο