Αντσούγιες

Οι λάτρεις των παστών ψαριών πριν το φαγητό τις σερβίρουν πάντα στο τραπέζι με ούζο ή τσίπουρο. Ψάρια που παστώνονται ολόφρεσκα, ωριμάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνοδεύουν όσπρια, σαλάτες και θαλασσινά.

Χωρίς Συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Αντσούγιες 5.5κg
  • Αντσούγιες 2.5κg
  • Αντσούγιες 1.1κg
  • Αντσούγιες 500g
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Ανοίγετε τη συσκευασία και ξεπλένετε τα ψάρια ελαφρώς με κρύο νερό. Αφού τα φιλετάρετε και αφαιρέσετε τα κόκκαλα, σερβίρετε κατά προτίμηση με ξύδι και ελαιόλαδο.

*Μπορείτε να σερβίρετε και χωρίς φιλετάρισμα.

Διατηρείται στο ψυγείο.

Συστατικά

Συστατικά : Γαύρος, αλάτι, νερό

Αλλεργιογόνα: ψάρι

Anchovy

Γαύρος

(επιστημονική ονομασία: Engraulis Encrasicolus)

Είναι δημοφιλές, περιζήτητο και καλοκαιρινό ψάρι. Το χειμώνα άλλωστε παραμένει σε βάθη 100-200 μέτρα, εξ ου και η αλιεία τους την περίοδο αυτή είναι περιορισμένη. Ο γαύρος είναι ένα πολύ νόστιμο και ωφέλιμο αφρόψαρο που ευτυχώς στις θάλασσες μας υπάρχει σε αφθονία, αποτελώντας το 1/10 του συνόλου των ετησίων αλιευμάτων των ελληνικών θαλασσών και έρχεται σε ποσότητα αλιεύματος δεύτερο μετά τη σαρδέλα.

Δειτε και αυτα

Ρέγγα φιλέτο καπνιστό

Τονολακέρδα φιλέτο

Λακέρδα Φιλέτο