Αντσούγιες Φιλέτο

Σε ηλιέλαιο

Φιλέτο παστού γαύρου καθαρισμένο στο χέρι από το αλάτι και το δέρμα του. Διατηρείται σε ηλιέλαιο εξαιρετικής ποιότητας χωρίς συντηρητικά, έτοιμο για να το σερβίρετε.

Χωρίς συντηρητικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
/
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟϊΟΝ
/
HELLAS MEZE
/
GREEK PRODUCT
  • Συσκευασία
    Retail
    Food service
  • Αντσούγια Φιλέτο 150g
Πληροφορίες

Τρόπος σερβιρίσματος: Φιλέτα αντσούγιας έτοιμα να τα σερβίρετε προσθέτοντας λίγο χυμό λεμονιού ή ξύδι. Μεζές που συμμετέχει εξίσου αρμονικά σε σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά και σάντουιτς.

Στραγγισμένο βάρος 90g

Διατηρείται στο ψυγείο.

Συστατικά

Συστατικά: Γαύρος φιλέτο, ηλιέλαιο, αλάτι

Αλλεργιογόνα: Ψάρι, (ενδέχεται να περιέχει θειώδη και μαλάκια)

Anchovy

Γαύρος

(επιστημονική ονομασία: Engraulis Encrasicolus)

Είναι δημοφιλές, περιζήτητο και καλοκαιρινό ψάρι. Το χειμώνα άλλωστε παραμένει σε βάθη 100-200 μέτρα, εξ ου και η αλιεία τους την περίοδο αυτή είναι περιορισμένη. Ο γαύρος είναι ένα πολύ νόστιμο και ωφέλιμο αφρόψαρο που ευτυχώς στις θάλασσες μας υπάρχει σε αφθονία, αποτελώντας το 1/10 του συνόλου των ετησίων αλιευμάτων των ελληνικών θαλασσών και έρχεται σε ποσότητα αλιεύματος δεύτερο μετά τη σαρδέλα.

Δειτε και αυτα

Σαρδέλες ακέφαλες

Ουζομεζές καπνιστός

Κολεοί ακέφαλοι