ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Α.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

Προφίλ

Η εταιρεία HELLAS ιδρύεται το 1950 από τον ΕΥΣΤ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ και το 1980 από ατομική μετατρέπεται σε ΕΥΣΤ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΥΙΟΙ Ο.Ε.
Το 1995 μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 4.000τ.μ. στην Β’ΒΙ.ΠΕ. ΒΟΛΟΥ με κωδικό έγκρισης από την Ε.Ε.35.Α.3.
Από το 2006 έως και σήμερα με την επωνυμία HELLAS – ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Α.Ε. πλέον, η αφοσίωσή μας επικεντρώνεται στην μεταποίηση και παρασκευή αλιπάστων εξαιρετικής ποιότητας.
Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις  της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.
Οι μέθοδοι επεξεργασίας και μεταποίησης που ακολουθούμε με συνεχείς ελέγχους ποιότητας υγιεινής μας επιτρέπουν να επιτυγχάνουμε αρίστης ποιότητας αλίπαστα (αντσούγιες, σαρδέλες, κολεοί), καθώς επίσης φιλέτα (λακέρδες, σκουμπριά, ρέγγες), καπνιστά και κονσέρβες σαρδέλας.
Η πρώτη ύλη είναι Ελληνικών θαλασσών και κυρίως Β.Αιγαίου και επεξεργάζεται πάντα φρέσκια.
Η τεχνογνωσία και η προσήλωση σε παραδοσιακές μεθόδους, η πολυετή παρουσία μας στην αγορά και η αφιέρωση της εταιρείας μας στην μέγιστη ικανοποίηση του καταναλώτικού κοινού, αποτελούν κύριους παράγοντες που συντελούν στην προτίμηση των πτοιόντων μας και την αναγνώριση.

 

Εγκαταστάσεις

Νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Β’ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Διασφαλίζουμε την ποιότητα και με υψηλή τεχνολογία σε συνδυασμό με την άριστη γνώση των παραδοσιακών μεθόδων εξασφαλίζουμε την προτίμηση των καταναλωτών.

egatastaseisegatastaseisegatastaseis