ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Α.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
 • Αλίπαστα

  Παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας αλίπαστα ψάρια διατηρημένα σε αλάτι ή λάδι χωρίς κανένα συντηρητικό με σεβασμό στον καταναλωτή.

  Περισσότερα...
 • Φιλέτα ψαριών

  Συλλέγουμε τα καλύτερα ψάρια και έπειτα από επεξεργασία παράγουμε τα καλύτερα φιλέτα ψαριών συσκευασμένα σε μοντέρνα πλαστικά δισκάκια.

  Περισσότερα...
 • Καπνιστά ψάρια

  Έχοντας γνώση στην παράδοση και εξέλιξη στην γνώση και την εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της μετά ποίησης ψαριών σας παρουσιάζουμε εκλεκτά καπνιστά ψαρικά σε διάφορες συσκευασίες.

  Περισσότερα...
 • Testimonial 1

  Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

 • Testimonial 2

  Όσο υψηλότερα τα επίπεδα των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων στο αίμα, τόσο μικρότερη και η πιθανότητα θανάτου απο καρδιακή προσβολή.

 • Testimonial 3

  Διασφαλίζουμε την ποιότητα με υψηλή τεχνολογία και την άριστη γνώση των παραδοσιακών μεθόδων για την προτίμηση των καταναλωτών.

Facebook
Twitter
Google +

Ακολουθήστε μας!arrow

Τρόποι σερβιρίσματος

φγδ φγδφ ηφγ ηφγ ηγφ

Εκλεκτά προϊόντα

Κολεοί Ακέφαλοι

Κολεοί Ακέφαλοι σε συσκευασία
5,5kg

Αντσούγιες No0, No1, No2

Αντσούγιες σε συσκευασία 5,5Kg

Σκουμπρί καπνιστό σε vacuum

Σκουμπρί καπνιστό σε vacuum

Πληροφορίες

Ψάρια Παστά

Γνωστά και σαν αλίπαστα κατά την επίσημη εμπορική ονομασία τους. Πρόκειται για ψάρια που τοποθετούνται σε παχύ στρώμα αλατιού που εξασφαλίζει και τη συντήρησή τους όλη τη χρονιά. Οι σαρδέλες...

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Αφοι Καραγκούνη Α.Ε.

Β` Βιομηχανική περιοχή
Βελεστίνο - Βόλος τ.κ. 37500

τηλ.: +30 24250-22018
fax.: +30 24250-23747
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ισολογισμός 2012

Rome